Klaar voor een uitje met het gezin?

Specificeer uw reis

Op uw plaatsen, klaar... start! Het is tijd om er samen met het gezin eventjes tussenuit te knijpen, weg van de computer, en eenieders ogen te openen voor de wereld. Het is tijd om op avontuur te gaan. 

Vul je vakantie met dagenlange pret, verken het kindgerichte Graaf Vistapark te Brugge, wandel samen met het gezin langsheen de promenade van de haven van Antwerpen, ijsjes druipend als glimlachen zich breder strekken dan ooit tevoren. Reserveer je gezinsverblijf bij Accor en pak je koffers voor heel wat plezier. 

Alleen al de gedachte aan voor jou opgemaakte bedden, aan een ontbijt dat voor jou wordt gekookt, aan die gastvrije glimlach van een team dat met enthousiasme je terugkeer afwacht, is genoeg om je hart sneller te laten kloppen en pronto je koffers te pakken. Waar zal jouw volgende avontuur je naartoe nemen? 

Tijd met het gezin bij Novotel

Bij Novotel zijn accommodatie en ontbijt gratis voor maximaal twee kinderen onder de 16 jaar. En we hebben ontspanningsruimtes voor kinderen en een speciaal cadeau voor bij hun aankomst! Gezinsvriendelijkheid is wat we doen bij Novotel!

Reserveren

ibis - Het gezin & Co

Bij ibis Styles kan je je gezinsleven terug opnemen. Ons Family Pack is een complete service: kindermenu, kinderhoek in de lobby, babyspullen ter beschikking en je kan het team bij elkaar houden in een familiesuite voor maximaal vier personen.

Reserveren

Familie & Co bij Mercure

Bij Mercure, kan je je familie herontdekken, de dag plukken alsook elk moment met onze Family & Co-aanbieding. Eén kind jonger dan 12 mag gratis op de kamer van de ouders verblijven, zodat je je gezin kan meenemen op een reis vol oneindige ontdekkingen.

Reserveren

Waarom reservern op all.accor.com