1. Homepage
  2. Onze aanbiedingen
  3. Win meer Rewards-punten
  4. HOE MEER U VERBLIJFT, HOE MEER U SPAART

Vier keer zoveel Rewards-punten voor uw verblijf!

HOE MEER U VERBLIJFT, HOE MEER U SPAART

Uw puntensaldo een boost geven?

lke maand stelt ALL een lijst samen met deelnemende hotels waar u 4x zoveel Rewards-punten kunt sparen met elk verblijf. Profiteer zo vaak als u wilt van dit aanbod en denk eraan om regelmatig even te kijken welke hotels deelnemen.

Uw puntensaldo een boost geven? Dat is supersimpel!

1. Log in op uw account en meld u aan voor deze aanbieding. Nog geen lid van ALL? Meld u nu aan en geniet van een breed scala aan voordelen!

2. Log in als lid en meld u aan voor deze aanbieding.

3. Reserveer een overnachting voor 20/01/2020

4. Overnacht in een van onze hotels voor 08/03/2020

5. Spaar 4x zoveel Rewards-punten en geef uw saldo een boost!

Deze Rewards-punten kunt u besteden aan een van de vele beloningen: unieke ervaringen die we speciaal voor u ontwikkeld hebben en tal van voordelen bij een van onze partners. Meld u aan en reserveer nu een overnachting om te profiteren van deze exclusieve aanbieding! ALL, da's meer leven en meer genieten.

All of Accor, alles voor u

Uw ALL-team

De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 9-12-19 en 8-3-20

De aanbieding is boekbaar van 9-12-19 tot en met 20-1-20

Goedendag

Wij hebben momenteel een technisch probleem op onze website en IT-systeem. Onze teams werken hard aan een snelle oplossing. Probeer het later opnieuw of neem contact op met onze klantenservice.

Gefeliciteerd Titel U heeft zich aangemeld voor deze aanbieding!

Meld u aan om van deze aanbieding te profiteren Aanmelden

Met uw status kunt u geen gebruik maken van deze aanbieding. Bekijk alle aanbiedingen

Voer uw bestemming in

 

Deze aanbieding is exclusief voor leden van ALL; om hiervan gebruik te maken vragen wij u in te loggen of lid te worden van het programma.

Inloggen

of

Lid worden

Verkoopvoorwaarden
* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Specificeer uw reis

 

 

Kamer(s)

Sluiten

Verkoopvoorwaarden

1. De Algemene Voorwaarden van ALL zijn van toepassing op de "Nieuwe Deelnemende Hotels x4" -aanbieding en het lidmaatschap van ALL is verplicht om hiervan gebruik te kunnen maken.
2. Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding, verplicht het lid van het loyalty programma ALL zich aan te melden voor de aanbieding (tussen 09/12/2019, 23.59 uur CET (UTC+1) en 20/01/2020) door te klikken op de knop 'Aanmelden' hierboven en daarna de instructies te volgen.  Voor deze bonuspunten komen alleen reserveringen in aanmerking die zijn voltooid via het gebruik van de knop 'inschrijven'.
3. Met deze aanbieding kunnen leden van ALL ongeacht hun status de punten die zij ontvangen met een overnachting in een van de deelnemende hotels van het loyalty programma van ALL vermenigvuldigen met 4.
De grondslag voor het berekenen van de extra punten is het aantal punten dat door het hotel is toegekend aan het lid voor een geldige overnachting, met toepassing van de algemene voorwaarden van het ALL-programma, waarbij de berekening is gebaseerd op de status Classic.
De bijschrijving van de punten na een verblijf geschiedt in twee stappen:
1/ bijschrijving van het aantal punten dat overeenkomt met het aantal punten dat het lid zou verdienen indien er geen gebruik gemaakt wordt van de aanbieding;
2/ bijschrijving van de extra Rewards-punten die toegekend zijn in het kader van de aanbieding, oftewel het aantal Rewards-punten dat het lid van ALL boven op de reeds gespaarde punten ontvangt, zodat het lid door beide puntenbijschrijvingen in totaal een saldo aan Rewards-punten maal 4 ontvangt.
Indien een lid van ALL bijvoorbeeld 250 Status-punten en 250 Rewards-punten verdiend heeft met een geldige overnachting, dan ontvangt hij aan extra punten:
250 Rewards-punten extra voor een aanbieding waarbij het aantal punten met 2 vermenigvuldigd wordt
500 Rewards-punten extra voor een aanbieding waarbij het aantal punten met 3 vermenigvuldigd wordt
750 Rewards-punten extra voor een aanbieding waarbij het aantal punten met 4 vermenigvuldigd wordt
Deze aanbieding kan slechts [X] keer/keren door een lid tijdens de geldigheidsduur worden gebruikt. De eerste overnachting die gereserveerd en uitgevoerd wordt na de inschrijving voor deze aanbieding komt in aanmerking voor toekenning van Rewards-punten op basis van de voorwaarden van de aanbieding.
4. Deze aanbieding is geldig voor een verblijf van een lid vanaf 09/12/2019  tot 08/03/2020 in één van de 
deelnemende hotels ( Greet hotel Beaune ; Mercure Bastia ; Novotel Deauville Plage ; ibis Styles Amiens Centre ; Mercure Pau Palais des Sports ; Mercure NIORT MARAIS POITEVIN ; Mercure Chambéry ; Adagio Lille Grand Place ; ibis Saint-Malo Plage ; Mercure Luxembourg Off Kirchberg ; ibis Styles London Heathrow Airport East ; Mercure Oxford Hawkwell House ; Hotel Arlon Porte du Luxembourg by Accor ; Mercure Antwerp Centre South ; Novotel Leicester ; Adagio Aparthotel Leicester ; Mercure Liege City Centre ; Novotel Hamburg City Alster ; Novotel München Messe ; ibis Styles Dresden Neustadt ; ibis Styles Sierre ; ibis Wels ; Novotel Christchurch Airport ; Mercure Xi'an Hi-Tech Zone ; Mercure Xi'an North ; Mercure Hohhot Downtown ; Mercure Bangkok Sukhumvit 24 ; ibis Bangkok Sukhumvit 24 ; Pullman Maldives Maamutaa ; Swissotel Jakarta PIK Avenue ; Sofitel Mexico City Reforma ; SO/ Paseo del Prado La Habana ; IBIS STYLES CONFINS AEROPORTO ; Adagio Bremen ; Adagio Rome Vatican ; Adagio Monaco Monte Cristo ; Adagio Monaco Palais Joséphine ; Adagio access Strasbourg Illkirch ; Adagio access Carrières-sous-Poissy ; IBIS STYLES KRAKÓW SANTORINI ; IBIS STYLES LUBLIN STARE MIASTO ; Mercure Istanbul Bakırköy ; Sofitel Istanbul Taksim), dat geboekt is tussen 09/12/2019, 23.59u CET (UTC+1) en 20/01/2020. 
5. Het verblijf moet minimaal één (1) nacht betreffen.
6. Elk ononderbroken verblijf (check-out en check-in op dezelfde dag) in hetzelfde hotel, wordt beschouwd als één verblijf. Dit single verblijf geeft één keer recht op "Nieuwe Deelnemende Hotels x4"-aanbieding.
7. In het kader van deze aanbieding wordt een verblijf gezien als een (1) reservering per lid van ALL, ongeacht het aantal kamers waarop de reservering betrekking heeft. Indien een lid meerdere kamers reserveert, geldt dit als een (1) verblijf. Vervolgens wordt de eerste vertrekdatum in acht genomen en wordt het aantal Rewards-punten en Status-punten dat toegekend wordt berekend. Concreet spaart het lid van ALL punten en geldige overnachtingen voor de kamer die hij als eerste weer vrijgeeft.
8. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding, dient de overnachting gereserveerd te worden via de distributiekanalen van Accor (websites Accor, de app van ALL, call center van ALL, hotels) en reguliere reisbureaus die gebruik maken van een GDS met een automatische verbinding met het reserveringssysteem van Accor. U kunt niet profiteren van deze aanbieding indien u uw overnachting heeft gereserveerd via een wederverkoper, een tour operator of een ander, online reisbureau (zoals expedia.com, booking.com, etc.). 
9. U moet uw ALL loyalty kaartnummer opgeven bij reservering en uw kaart bij de receptie van het hotel presenteren wanneer u incheckt voor uw verblijf. 
10. De Rewards-punten van ALL worden binnen 10 dagen na het verblijf in het hotel bijgeschreven op het account van het lid. 
11. Deze aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid. Algemene Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op voorbehouden, openbare tarieven die per hotel verschillen. 
12. Wilt u tijdens al uw communicatie met de callcenters of met de klantenservice van ALL het volgende referentienummer vermelden: 006126