Bespaar dit najaar maar liefst 20%

Schrijf u van 4 tot 18 september in voor de ALL PLUS ibis-kaart met de promotiecode ALLPLUSibisPROMO24 en profiteer van 20% korting.

Veelgestelde vragen

U moet u bij de reservering van uw verblijf uw kaartnummer aan ons doorgeven om gebruik te kunnen maken van de kortingen en voordelen van de ALL PLUS ibis of ALL PLUS Voyageur-kaart. Volg een van deze stappen:

- Log in op uw ALL-account https://secure.accor.com/account/index.nl.shtml om een reservering te maken op de all.com website. Zorg ervoor dat uw ALL PLUS ibis-kaart verbonden is met uw account.
- Geef uw ALL PLUS ibis-kaartnummer in het veld "Travellers / Loyalty Card or Membership" op de homepage van all.com bij de reservering.
- Geef uw ALL PLUS ibis-kaartnummer door als u liever onze telefonische reserveringsservice gebruikt.
- Geef uw ALL PLUS ibis-nummer door aan het hotel bij de reservering.

Zodra u in het hotel aankomt, toont u uw geldige kaart om te genieten van de voordelen van ALL PLUS ibis of Voyageur.

Uw ALL PLUS ibis of ALL PLUS Voyageur-kaart wordt u binnen 10 tot 15 werkdagen na uw aanmelding per post toegestuurd. We gebruiken het adres dat u bij de aanmelding hebt aangeven en die gelinkt is met uw ALL-account.

In afwachting van uw kaart, kunt u reserveren met het kaartnummer dat u in de welkomstmail is toegezonden. Zorg ervoor dat u dit nummer doorgeeft bij uw reservering en bij het hotel, zodat u toegang hebt tot uw ALL PLUS ibis en Voyageur-voordelen.

De Status nachten-bonus wordt binnen 1 dag na inschrijving of verlenging bijgeschreven.

Bij aanmelding of verlenging van uw lidmaatschap van ALL PLUS ibis, ontvangt u 10 Status nachten bonus en bij aanmelding of verlenging van ALL PLUS Voyageur, ontvangt u 20 Status nachten bonus.