De zomer gaat weer open

Krijg als eerste 20% korting op uw zomeruitstapje

De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 08/07/2022 en 04/09/2022

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Beschrijving van de aanbieding

De zomer komt er weer aan en dit jaar is er meer dan één avontuur voor u weggelegd. Bent u klaar om op ontdekkingstocht te gaan met onze zomersale? Boek voor 2 juni 2022 en bespaar 25% als u meer dan drie nachten verblijft in een of meerdere van onze 1300 hotels. Denk aan Pullman, Mercure, Novotal of ibis, allemaal op fantastische plekken in heel Europa.

En als u lid wordt van ALL - Accor Live Limitlees - ons lifestyle loyality-programma, dan profiteert u van 10% extra korting in deelnemende hotels bovenop het saletarief.

Boek nu en word beloond op ALL.com. We kunnen eindelijk weer volop genieten van alles wat de zomer te bieden heeft.

Wees er snel bij, de sale is bijna voorbij!

Word lid van ALL, ons lifestyle loyalty programma en profiteer van een reeks voordelen vanaf uw eerste boeking.

* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.