Beleef de natuurlijke schoonheid van Nederland

Ga 'back to nature' met Accor en bespaar tot wel 15% op uw volgende uitje.

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Beschrijving van de aanbieding

Een spectaculaire zonsopkomst boven een schitterend meer. De zilte zeelucht en het geluid van de golven. De magische stilte van een eeuwenoud woud. Niets is zo verkwikkend als een weekendje in de ongerepte natuur. Bij Accor weten we dat een weekendje in de natuur soms precies is wat u nodig heeft – en dan na een dag wandelen en ontdekken in alle stijl en comfort lekker ontspannen in een van onze hotels.

Nederland is een klein land met veel natuur, unieke landschappen en parken zoals De Hoge Veluwe – die u natuurlijk het best met de fiets kunt bezoeken. In dit park vindt u een prachtig bosgebied met een indrukwekkende fauna.

De Waddenzee loopt helemaal van Nederland tot Denemarken en is 's werelds grootste ononderbroken intergetijdengebied. In dit UNESCO-wereldergfoed kunt u heerlijk wadlopen.

Een paar van de mooiste stranden liggen op slechts een tramrit van een van de belangrijkste steden. Bezoek de prachtige kust bij Den Haag, waar de ruisende golven het hectische stadsleven doen vergeten.

Bij Accor hoeft u alleen het hotel uit te lopen om van de natuurlijke pracht van Nederland te genieten. Boek nu en maak uw volgende weekendje in de natuur nog net wat leuker, want u krijgt tot wel 15% korting en profiteert van ons flexibele annuleringsbeleid, waarbij u uw reservering tot drie dagen voor aankomst kunt wijzigen

Word lid van ALL, ons lifestyle loyalty programma en profiteer van een reeks voordelen vanaf uw eerste boeking.