Beleef de mooiste momenten…

Maak een leuke stedentrip in Nederland met uw gezin

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Beschrijving van de aanbieding

Een gezellig uitje met uw gezin hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn: spontane en eenvoudige avonturen zijn vaak het leukst. Bij Accor weten we dat reizen niet alleen draait om plannen maken en kamers boeken. Het draait om samen zijn. Het draait om dingen beleven. Het draait om plezier hebben. Dus: leg uw smartphone weg en ga het avontuur aan…

In het mooie Amsterdam kunt u een kindvriendelijke boottocht over de grachten maken. (Sommige rederijen bieden tochten met piratenthema of zelfs pizza-avonden.) Smul van stroopwafels. Bezoek het Amsterdamse Bos, dat drie keer groter is dan Central Park in New York. Neem ook een kijkje bij Geitenboerderij Ridammerhoeve, een biologische boerderij waar u kunt zien hoe geiten worden gemolken en kaas wordt gemaakt.

Ga naar Den Haag voor een dagje aan het strand. Scheveningen is populair bij gezinnen, want het brede strand is perfect om zandkastelen te bouwen en van de golven te genieten. Er is ook een pier met een reuzenrad en zipline. U kunt het aquarium aan het strand bezoeken om het onderwaterleven van dichtbij te bekijken.

Het is nu eenvoudiger dan ooit om de perfecte stedentrip voor uw gezin te boeken. Boek nu en krijg 50% korting op de tweede kamer (zodat iedereen een eigen bed heeft!). Kinderen ontbijten gratis mee.

Wij maken de bedden op en doen de afwas, dus u kunt lekker plezier maken.

Word lid van ALL, ons lifestyle loyalty programma en profiteer van een reeks voordelen vanaf uw eerste boeking.