Homepage >Aanbiedingen > De beste aanbiedingen > Welkom leden van Europcar Privilege

Welkom leden van Europcar Privilege

Tot 15% korting in Accor op doordeweekse dagen en in het weekend! "Europcar is wereldwijd partner van de groep Accor.

Welkom leden van Europcar Privilege

Tot 15% korting in Accor op doordeweekse dagen en in het weekend! "Europcar is wereldwijd partner van de groep Accor.
 

Specificeer uw reis

  night(s)

Zoeken

Ontdek ALL

Dankzij uw Privilege-kaart kunt u nu in de deelnemende hotels van Accor profiteren tot 15% korting op doordeweekse dagen en in het weekend op het voordeligste dagtarief zonder voorwaarden.

Maak ook kennis met Le Club Accor en ontdek welke exclusieve voordelen het loyalty programma van Accor u kan bieden.


* Aanbod geldig op basis van beschikbaarheid in deelnemende hotels van Mama Shelter, Adagio et Adagio Premium, Suite Novotel, Novotel, Ibis, Ibis Styles, Mercure, Grand Mercure, MGallery, Novotel, Orbis, Pullman, The Sebel, Sofitel, Thalassa."
* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.