Ontdek Den Haag!

Bezoek het mooie Den Haag en bespaar tot 10% met onze ledenkorting.

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Beschrijving van de aanbieding

Den Haag, het politieke hart van Nederland en de woon- en werkplaats van de Oranjes!

Maak kennis met...
► Het Binnenhof:
Neem een kijkje in het centrum van de Nederlandse politiek! Bekijk zelfs de historische Ridderzaal met de troon waarop Koning Willem-Alexander de Troonrede voorleest tijdens Prinsjesdag.

►De Haagse Passage:
Bezoek het oudste winkelcentrum van Nederland met prachtige oude winkels. Het gebouw bestaat uit twee delen en twee stijlen: neorenaissance stijl en de expressionistische stijl, een kunstwerk opzich!

►De Haagse Markt:
Tijd om te winkelen? Bezoek de grootste markt van Nederland. Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag zijn er zo'n 500 kramen met de alle producten die u maar kunt bedenken.

De stad heeft alles voor een ontspannen weekendje weg, een culturele reis of een avontuurlijke stedentrip. Ook voor de Nederlanders zelf! Boek direct via all.accor.com en bespaar tot 10% met onze ledenkorting - het hele jaar door!

Tot ziens in Den Haag!Onze hotels in Den Haag:

* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Word lid van ALL, ons lifestyle loyalty programma en profiteer van een reeks voordelen vanaf uw eerste boeking.