Welkom in Krakau

Boek via Accor.com en profiteer van het beste tarief!

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Beschrijving van de aanbieding

Het Koninklijke Paleis, het oude plein en de Gotische St. Mary Basilica staan hoog op de to-do-lijst van iedere reiziger! Dat terwijl dit slechts het topje van de ijsberg is, van wat er te zien is in Krakau! 

Wist u dat er onder het Wawel Kasteel prachtige grotten te vinden zijn? Volgens de legende woonde er zelfs een draak in een van die grotten! 

Als u niet houdt van de standaard musea, neem dan de tijd om een echt unieke plek te bezoeken! Onder het Grote Plein kunt u de 1000 jaar oude geschiedenis van de stad ervaren in het Multimedia Museum van Krakau. Laat het echte avontuur maar beginnen! 

Een bezoek brengen aan de Joodse wijk Kazimierz is ook echt een must! Neem een kijkje in de historische synagoge en struin langs charmante geplaveide straatjes die u honderden jaren terug zullen brengen. 

Op zoek naar een culinair plezier? Reserveer dan een tafel bij het excellente restaurant Wierzynek. Dit restaurant is open sinds 1945 en ook bij de lokale bevolking zeer geliefd. 

Om uw stedentrip helemaal af te maken, boekt u een hotel in het centrum van de stad. Boek via Accor.com en ontvang tot 10% korting als u lid bent van ALL. Nog geen lid? Schrijf u tijdens het reserveren direct in en profiteer gelijk van het voordelige ledentarief! 
* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Word lid van ALL, ons lifestyle loyalty programma en profiteer van een reeks voordelen vanaf uw eerste boeking.