Wandelvakantie

Specificeer uw reis

Wilt u de natuur verkennen met een wandelvakantie? Tijdens een wandelvakantie heeft u de tijd om al het moois wat de natuur te bieden heeft helemaal in u op te nemen. Adem de frisse lucht in en luister naar de vogeltjes terwijl u geniet van de landschappen. Bent u van plan om alleen op pad te gaan? Alleen op wandelvakantie is een unieke en ontspannende ervaring. Tijdens het wandelen maakt u uw hoofd leeg en na afloop keert u met een rustig gevoel terug. Als u samen met een gezelschap gaat, spendeert u een mooie tijd met elkaar. Bewonder samen de omgeving en klets gezellig tijdens de stevige wandeling.

In Nederland, België en Luxemburg zijn er uitstekende mogelijkheden voor mooie wandelvakanties. Wandel langs de Belgische kust, struin door de duingebieden in Nederland of bezoek de magische bossen in Luxemburg. Maak uw reis compleet en boek een Accor hotel dichtbij deze mooie plekken om na een dagje wandelen op te laden voor de volgende dag.

Magische natuurplekken in Luxemburg-stad

Kastelen, bossen en watervaleitjes zorgen voor magie in Luxemburg-stad. Omdat de stad vrij klein is combineert u gemakkelijk uw wandelreis met mooie bezienswaardigheden. Bekijk onze accomodaties in Luxemburg-stad om uit te rusten na een dagje wandelen.

Meer over Luxemburg-stad!

Actief wandelen in Maastricht

Zoekt u een plek voor een actieve wandelvakantie? Ga dan naar Masstricht. Naast mooie tuinen en parken vindt u er de Sint Pietersberg met een prachtig uitzicht. Verblijf na afloop in een van onze hotels om in alle comfort uit te rusten van de klimtocht.

ontdek onze hotels in Maastricht!

Wandelen aan de Belgische kust

De Belgische kust is het gehele jaar ideaal om te wandelen. Vang zonnestralen met een strandwandeling in de zomer of spot zeehondjes in de herfst. Lees ons artikel over de Belgische kust in alle seizoenen voor tips!

Ontdek van de Belgische kust!

Kust, bossen en duinen in Den Haag

Vlakbij Den Haag vindt u kilometers aan kust, bossen en duinen. Waai in de lente uit aan de kust of zoek tijdens de zomer beschutting in de bossen. Struin door de duinen in de herfst en zie de natuur veranderen. Bekijk ons aanbod van hotels in Den Haag.

De beste hotels in Den Haag

Prachtige fotolocaties in Noord-Brabant

Wilt u prachtige foto's maken tijdens het wandelen? In Noord-Brabant vindt u mooie landschappen waar u uitstekende plaatjes schiet. Bekijk ons artikel met tips over fotolocaties in Noord-Brabant en laat u inspireren.

Met uw camera op pad!

Ontdek meer thema's

Waarom reservern op all.accor.com