NIET TE MISSEN KERSTMARKTEN IN EUROPA

Specificeer uw reis

Het is fris, de lichtjes fonkelen en, luister, hoort u de kerstliedjes en het geroezemoes van blije mensen? De feestdagen komen eraan en er is geen betere manier om in de kerstsfeer te komen dan op een kerstmarkt.

Geniet van Kerstmis in het VK met alles wat Birmingham te bieden heeft. Ontdek de winterse wonderen van Wenen. Warm uzelf lekker op met glühwein in München. Of ga wandelen langs de Amsterdamse grachten. Verblijf in de meest fantastische steden van Europa en geniet van de prachtigste kerstmarkten. 

Boek een verblijf en bezoek de markten tussen november en kerstavond. Leden van ALL – Accor Live Limitless krijgen 10% extra korting. 

Lekkernijen, plezier en feestsfeer wachten op u. 

Zurich

Zürich heeft een van de mooiste kerstmarkten van Europa met een 15 meter hoge kerstboom versierd met Swarovski-kristallen, carrousels en binnen- en buitenkraampjes. Alles op loopafstand. 

Reserveren

Birmingham

Bezoek de kerstmarkt van Birmingham, de tweede stad van Engeland. Wandel langs de vele prachtige kraampjes, sommige van kleine, zelfstandige bedrijven in de stad. 

Reserveren

Brussel

Brussel, de officieuze hoofdstad van Europa, is beroemd om de lekkere chocolade en het heerlijke bier. Met de feestdagen raakt deze gezellige stad ook nog eens betoverd met een magische kerstsfeer. 

Reserveren

Boedapest

Proef heerlijke goulash, shop kerstcadeaus en geniet van de Hongaarse wintersfeer op de kerstmarkt in Boedapest. U gaat het zeker naar uw zin hebben in deze prachtige, feestelijke omgeving.

Reserveren

Amsterdam

Charmant Amsterdam krijgt door de kerstmarkt nog meer kerstsfeer. Geniet van de leuke kerstactiviteiten, zoals de schaatsbanen en een reuzenrad met uitzicht op de stad.

Reserveren

Wenen

Naast de belangrijkste kerstmarkt op het Rathausplein, zijn er in Wenen feestelijkheden in de hele stad te vinden.

Reserveren

Munchen

Raak betoverd door de magie van de kerstmarkten in München. Geschenken, glühwein en een wonderschone kerstsfeer wachten op u in Beieren. 

Reserveren

Praag

De oude stad, het Wenceslasplein en het Republieksplein in Praag veranderen tijdens de feestdagen allemaal in kerstmarkten. Bezoekers worden verwend met handgemaakte versieringen, live muziek en heerlijke hapjes. 

Reserveren

Waarom reservern op all.accor.com