Heerlijk genieten in Duitsland met Accor

EXCLUSIEF voor Duitsland: DUBBELE of DRIEDUBBELE Reward-punten

De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 22/06/2022 en 26/08/2022

Deze aanbieding is alleen geldig voor onze loyalty leden, word lid om te profiteren

We lijken enkele technische problemen te ondervinden. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
Je bent met succes aangemeld voor deze aanbieding. Je verdient nu bonuspunten.

Verdien meer Rewards-punten

Schrijf je in om Rewards-punten te ontvangen

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Beschrijving van de aanbieding

Duitsland: een land dat even veelzijdig als groot is. Duitsland: waar u de dagen doorbrengt aan het meer of in de stad, en de avonden rond een kampvuur, in een bierhal, in de bergen waar u een prachtige zonsondergang kunt zien, of bij enkele van de grootste festivals en clubs ter wereld. Dit is dé plek om weer tot uzelf te komen en te genieten. Het ligt zo dichtbij en is zo goed bereikbaar dat u er vanavond al kunt zijn.

Als lid van ALL – Accor Live Limitless – kunt u Duitsland gaan ontdekken en ook nog eens geld besparen. Als u rechtstreeks een verblijf tussen 22 juni en 26 augustus boekt, ontvangt u drie keer zoveel Reward-punten voor een verblijf van zondag tot en met donderdag en twee keer zoveel Reward-punten voor een verblijf op vrijdag en zaterdag. Zo vaak als u maar wilt.

Het is uw feestje! Gaat u een boottocht maken door de kanalen van Hamburg of bezoekt u de haven van Außenalster? U kunt ook drie keer zoveel Reward-punten sparen met een midweekje in Düsseldorf, waar u kunt flaneren door de Königsallee, de meest exclusieve winkelstraat van Duitsland.

Hoog tijd om Duitsland te ontdekken!

Profiteer van 10% exclusieve ledenkorting op alle overnachtingen in deelnemende hotels met ALL- Accor Live Limitless. Klik hier.

Bekijk de lijst van de deelnemende hotels (PDF, 375 Ko)
Lees de voorwaarden van de aanbieding.

ALLSAFE

Onze hotels zullen voldoen aan strikte protocollen voor hygiëne, schoonmaak en sociale afstand - boven de lokale overheidsnormen.

Meer informatie

Beste prijsgarantie

Als je ergens anders een lagere prijs vindt, passen we deze aan en krijg je 25% korting op het tarief van de concurrent! 
Zie voorwaarden

Meer informatie

Verdien punten

Verdien Rewards-punten tijdens het boeken


* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.