Super Bonus: Ga erop uit en verdien 500 Rewards-punten

Het is tijd om de omgeving te ontdekken

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Beschrijving van de aanbieding

Er gaat niets boven een ontspannen uitje. Nu de uitdagingen van 2020 ons hebben verrast, verdienen we allemaal iets om naar uit te kijken. Je volgende reis is slechts een korte vlucht, treinrit of roadtrip verwijderd. 

Snak je naar die zeebries en de zon op je huid? Ontspan op het prachtige strand in Blankenberge. Of misschien wil je een alternatieve strandbestemming kiezen voor een last minute zomervakantie, met Bournemouth en Brighton in het Verenigd Koninkrijk, of Scheveningen strand in Nederland op slechts een klein eindje rijden. 

Als ontdekken meer jouw ding is, dan is Luxemburg een verborgen schat, met prachtige landschappen en schilderachtige dorpjes. Laten we ook de meren en berglandschappen van Zwitserland en Oostenrijk niet vergeten, het magische landschap moet je met eigen ogen zien om er volledig van te kunnen genieten.

Of heb je zin om het tempo op te voeren? Dompel jezelf onder in een van de vele musea van Amsterdam, kijk je ogen uit in Londen of ga voor eco-friendly stockholm or energiek Berlijn. Kom terug in je hotel na een lange dag genieten van de cultuur en ontspan met een diner dat direct aan je deur wordt bezorgd. 

Boek jouw zomervakantie in Oostenrijk, België, Duitsland, Ierland, Luxemburg, Nederland, Zweden, Zwitserland of het Verenigd Koninkrijk met volledige flexibiliteit van 8 juni tot 31 augustus en ontvang 500 Rewards-punten ter waarde van € 10. Deze aanbieding kan meer dan eens worden gebruikt voor niet-opeenvolgende verblijven.

Word lid van ALL, ons lifestyle loyalty programma en profiteer van een reeks voordelen vanaf uw eerste boeking.