Herontdek de liefde voor reizen!

De herfst is de nieuwe zomer. Ga evoor!

Hallo reizen. Hallo avontuur. Hallo veiligheid.

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Beschrijving van de aanbieding

De herfst wacht. De tripjes. De avonturen. De momenten. De tijd is gekomen om de wereld te omarmen en nooit meer los te laten. Bent u er klaar voor? Wij wel.

We hebben alles dat u nodig heeft om deze herfst in alle vertrouwen op verkenning te gaan in prachtige steden en indrukwekkende landschappen.

Voor u scherpten we onze hygiëneprocedures aan. Onze recent gelanceerde ALLSAFE-normen garanderen een contactloos en vlekkeloos verblijf, tijdens het inchecken, in de kamers, bij elke ervaring. Duik dus gerust in het herfstavontuur wetende dat we u dankzij nog strengere maatregelen in alle veiligheid verwelkomen. ALL clean, ALL ready, ALLSAFE.

Zo focust u zich volledig op het herontdekken van diverse bestemmingen. Denk aan die glooiende velden, die opvallende wolkenkrabbers, die iconische musea, theaters en operahuizen… en het eten. Al dat geweldige eten.

Wacht niet langer. Het is tijd om te ontsnappen. Maak van de herfst de nieuwe zomer. We hebben de rode loper uitgerold, het linnen schoongemaakt en onze alledaagse routine opgefrist. We hebben alleen u nog nodig.

Geniet van Accor, ALL voor u.

Word lid van ALL, ons lifestyle loyalty programma en profiteer van een reeks voordelen vanaf uw eerste boeking.