Mercure Angra dos Reis

Mercure Angra dos Reis 4 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.2/5 969 beoordelingen

Zien op een kaart

Extras van het hotel

  • Recreatieve voorzieningen met onder meer een verwarmd landschapszwembad voor kinderen

  • Op een uitstekende locatie: dicht bij winkelcentrum Piratas en de jachthaven

  • Appartementen met balkon en uitzicht op de oceaan aanwezig

  • De Pool Bar serveert een keur aan hapjes en drankjes

  • Pier exclusief voor onze gasten

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Hotel locatie

Mercure Angra dos Reis

Das Marinas Road, 111, Strand van Jardim
23907000 Angra dos Reis
Brazilië

Gps:-23.00618, -44.29876

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Samengevat
Op het terrein
  • Zwembad
  • Parking
  • Restaurant
  • Hotel toegankelijk voor rolstoelen
  • Wellness
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Ontbijt
  • Bar

MOMENTOS Niet-contractuele foto

Restaurant met Braziliaanse en internationale gerechten.

Onze accommodaties

Ontspan met het hele gezin in onze ruime kamers. Onze kamers bieden plaats aan maximaal 4 personen en onze appartementen bieden alle comfort voor een aangenaam verblijf.

Kamer

Standard slaapkamer - 1 tweepersoonsbed

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 20 / 215 sq ft
  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv
  • Bureau

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.2/5  969 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  1.411 beoordelingen

Comfortable but lacking

Tripadvisor-waardering 3.0/5

anar606 Soloreis - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Staff was amazing. Clean but outdated hotel. No supplies in kitchen other than drinks and 2 glasses. Towels were old and rough. Pool was beautiful. Breakfast was fresh and very complete. Food was good but menu included in package did not change, which made it impossible to eat there everyday.

Dear Ana Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure Angra dos Reis. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. At Mercure, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Mercure Angra

3 stars because they let us cancel and take another hotel

Tripadvisor-waardering 3.0/5

Mike_S_Switzerland Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

After a long journey to Angra do Reis we had to wait 25min at checkin. Once we received the “Standard Apartment with Double Bed” for R$ 783 we were shocked. The room was smelly, dark, very basic and badly worn. On top, on the flyer they handed out it was stated “breakfast only in room” - which later exposed not to be correct. The reaction at front desk was “you should talk to us” - in my opinion you should change the flyer! I give them 3 stars, as we could cancel the booking free of charge and they refunded us the room price. We took another hotel and had a great stay...

Dear Mr Mike We are grateful for your comment We're sorry you didn't appreciate our product Our priority is the satisfaction of our guests, and we are happy that your problem has been solved. Att Team Mercure Angra

Pooor for families

Tripadvisor-waardering 2.0/5

lol807 Gezinnen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

We don’t usually complaint But the experience was bad for the price we paid for a weekend we expected more The room wasn’t clean The TV was broken (but replaced) With kids the least we expect nowadays when you in the room is a good WiFi and there was not WiFi The food was very poor quality We had to return the food and go elsewhere after waitting 1.5hours for a raw pizza , cold chips and frozen squid . Overall wasn’t a great experience and would not recommend for families

Dear Guest Your comments are extremely important to us We’re sorry we didn’t meet your expectations. We are grateful for your feedback, just so we have the opportunity to seek continuous improvement of our services We look forward to welcoming you again and offering you the quality accommodation you deserve

Simpel voor max 1 nacht verblijf

Tripadvisor-waardering 3.0/5

Sabinesjm81 Gezinnen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

De kamers waren simpel met magnetron en koelkast. Wij hadden helaas de pech dat tijdens ons verblijf een feest was in het dorp. Hierdoor hebben wij, en meerdere personen uit dit hotel, niet geslapen tot om 0500 het feest was afgelopen. Wellicht was het minder erg geweest als we een kamer aan de andere kant hadden. Zwembad en onbijt was prima. Het is meer een doorreis hotel. Een deel van het hotel heeft 'vaste' bewoners die daar een kamer gekocht hebben. Het was overigens een enorme eind lopen naar de kamers. Een kamer op begaande grond zou minder lopen zijn.

Mrs Sabrine, It was a pleasure recieving you in our hotel. We from BHG team appreciate you're comments from you're stay at Golden Tulip Angra. It is very important to us , because is through these comments that we can improve our services to best serve you , and make you're stay very pleasant. We hope to have you with us again soon for a next stay. Thank you.

Eén nacht verblijf

Tripadvisor-waardering 3.0/5

Dries v Zaken - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Voor zaken hier slechts 1 nacht verbleven. Simpele maar ruime kamer. 1 van de 2 airco's was kapot. AB deed het niet. Lamp in de slaapkamer kapot. Wel schoon en goed bed. Prima douche. Ontbijtbuffet was goed, met mooi uitzicht over de baai. Zwembad zag er mooi uit, helaas geen gebruik van kunnen maken.

Greetings, It was a pleasure recieving you in our hotel. We from BHG team appreciate you're comments from you're stay at Golden Tulip Poryo Bali. It is very important to us , because is through these comments that we can improve our services to best serve you , and make you're stay very pleasant. We hope to have you with us again soon for a next stay. Thank you.

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

  • 327 beoordelingen 9.3/10 Locatie
  • 773 beoordelingen 7.3/10 Kamer
  • 668 beoordelingen 7.4/10 Service
  • 76 beoordelingen 2.1/10 Wifi
  • 395 beoordelingen 7.4/10 Ontbijt
  • 393 beoordelingen 8.3/10 Zwembad
  • 302 beoordelingen 5.1/10 Voorzieningen
  • 273 beoordelingen 6.1/10 Netheid

Mogelijk gemaakt door Trustyou