Hotel hotelF1 Dijon Sud

Avis-klantbeoordeling 3.1/5 1.566 beoordelingen

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Boek dit hotel
Kamer 1

+ 1 Diensten
Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 14h00

Uitchecken tot 12h00

Betaalde services

Diensten en praktische informatie
 • Online inchecken
 • WIFI access available in public areas and in some rooms
 • Free parking on site
 • Kamers geschikt voor mindervaliden
 • Huisdieren toegestaan Betaalde services
 • Airconditioning
 • Vroege check-in/Late check-out Betaalde services
Catering
 • Ontbijt Betaalde services

Hotel locatie

hotelF1 Dijon Sud

14 rue Jean Moulin
ZAC de Chenôve
21300 chenove
frankrijk

Tel: +33891705233

Fax: (+33)380524221

Inchecken vanaf 14h00

Uitchecken tot 12h00

 • Met het vliegtuig

  DIJON BOURGOGNE op 8 km / 4 mijl

 • Met de trein

  CENTRE DES AFFAIRES op 5 km / 3 mijl

Gps:47.282255, 5.019072

Onze accommodaties

Onze beoordelingen voor
hotelF1 Dijon Sud

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling 3.1/5

1.566 beoordelingen

Slecht ontvangst en dubbel ontbijt gerekend

Avis-klantbeoordeling 0.5/5

Maarten Stellen - 24/02/2020 ALL bevestigde berichten

Echt low budget. Maar let op: heb je een kamer incl ontbijt dan rekenen ze hem gewoon nog een keer af. :(

Geachte MAARTEN L., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in hotelF1 Dijon Sud. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Het betreft een zeer uitzonderlijke situatie en wij verzekeren u dan ook dat dit geenszins de dagelijkse gang van zaken is. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen. Wij zullen onze uiterste best doen om herhaling te voorkomen. Wij willen u er nogmaals op wijzen dat wij streven naar een hoge kwaliteit van dienstverlening en graag zouden wij er persoonlijk voor zorgen dat u dit tijdens uw volgende verblijf bij ons zult ervaren. Wij verheugen ons erop u nogmaals te mogen ontvangen in Hotel F1. Schroomt u vooral niet om bij uw volgende bezoek contact met ondergetekende op te nemen. Hoogachtend,

Prijs/kwaliteit in balans

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Rudy Stellen - 23/02/2020 ALL bevestigde berichten

Een renovatie zou op zn plaats zijn. Met name matrassen zijn aan vernieuwing toe en de bed hoogte is ondermaats.

Geachte RUDY G., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in hotelF1 Dijon Sud erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

Viel gelukkig mee

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

H. Gezinnen - 03/01/2020 ALL bevestigde berichten

Waarom ik F1 geboekt had, is mij eigenlijk achteraf een raadsel. Na de boeking las ik veelal slechte recencies, dus ik verwachtte het ergste. Maar ja, wat kun je ook verwachten voor dat geld? Je moet er natuurlijk niet van uitgaan dat je in een 'hotel' terecht komt; F1 is meer van het niveau hostel. Het sanitair (op de gang) was dan ook slecht, maar verder viel het mij eigenlijk mee: het personeel was heel vriendelijk, de kamer was heel eenvoudig maar wel schoon, bed was voor 1 nachtje ook nog wel te doen, het ontbijt was prima in orde.

Geachte JOHANNA S., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in hotelF1 Dijon Sud erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

Slechte nacht

Avis-klantbeoordeling 2.0/5

Jurgen Gezinnen - 29/12/2019 ALL bevestigde berichten

Slechte nacht beleefd. De airconditioning heeft heel de nacht lawaai gemaakt, waardoor we slecht geslapen hebben. Bovendien was de matras zeer oncomfortabel.

Madame/Monsieur D., C’est avec une attention particulière que nous avons pris connaissance de vos commentaires à la suite de votre séjour à hotelF1 Dijon Sud. Nous vous présentons nos excuses pour l’inconvénient rencontré et nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous écrire, Nous sommes très soucieux d’offrir des services de qualité à nos clients, pour les améliorer vos commentaires nous sont très précieux. La Direction de l’hôtel a été immédiatement informée de vos remarques. Elle a sensibilisé l’ensemble de son équipe afin d’éviter que la situation ne se reproduise. Malgré cet incident, nous espérons garder votre confiance et restons à votre écoute. Dans l’attente de vous accueillir prochainement dans un hôtel Hotel F1, nous vous prions de croire, Madame /Monsieur, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.

Vies, lawaaierig

Avis-klantbeoordeling 1.5/5

B. K. Alleen - 23/10/2019 ALL bevestigde berichten

Zeer slechte hygiënische omstandigheden.

Geachte B.I. K., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in hotelF1 Dijon Sud. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Het betreft een zeer uitzonderlijke situatie en wij verzekeren u dan ook dat dit geenszins de dagelijkse gang van zaken is. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen. Wij zullen onze uiterste best doen om herhaling te voorkomen. Wij willen u er nogmaals op wijzen dat wij streven naar een hoge kwaliteit van dienstverlening en graag zouden wij er persoonlijk voor zorgen dat u dit tijdens uw volgende verblijf bij ons zult ervaren. Wij verheugen ons erop u nogmaals te mogen ontvangen in Hotel F1. Schroomt u vooral niet om bij uw volgende bezoek contact met ondergetekende op te nemen. Hoogachtend,

Ok

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

Kirsten Stellen - 02/09/2019 ALL bevestigde berichten

Voor de prijs was het verblijf ok. Toch blijft het jammer dat F1 geen kamers aanbiedt met eigen badkamer, terwijl een andere hotelketen dit voor ongeveer dezelfde prijs wel doet. Vervelend was dat de kamer heel erg warm was en de airco het nauwelijks deed. Ik heb daardoor heel slecht geslapen. Op korte termijn was dit nog het enige hotel voor deze prijs, dus ik zou in die situatie weer terug komen.

Zo snel mogelijk weg

Avis-klantbeoordeling 2.0/5

Arian Gezinnen - 31/08/2019 ALL bevestigde berichten

Voor een korte nacht was ons verblijf in het hotel op zich prima; wel wilden we zo snel mogelijk weg. Misschien mag je niet meer verwachten van een budgethotel.

Lawaaierige nacht

Avis-klantbeoordeling 2.0/5

Anoniem Gezinnen - 29/08/2019 ALL bevestigde berichten

Er werd in de nacht schoon gemaakt en de bedden zijn keihard

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Nicole Stellen - 29/08/2019 ALL bevestigde berichten

Goede kwaliteit prijs verhouding

Matig

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Edwin Gezinnen - 28/08/2019 ALL bevestigde berichten

Vriendelijke receptie. Hotel is niet zo schoon. Veel dingen zijn kapot of functioneren niet goed. Dunne matrassen. Zeer rumoerig ‘s nachts, wordt niets aan gedaan door het hotel.

Verouderd...

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

Bm Stellen - 11/08/2019 ALL bevestigde berichten

Schone bedden maar verouderd. Wel airco. Douche was niet echt warm, vieze vloerbedekking, niet stof gezogen.

vergane glorie

Avis-klantbeoordeling 0.5/5

Rick Gezinnen - 09/08/2019 ALL bevestigde berichten

Vieze smerige bende. schimmel in de airco, gaten in het dekbed, vieze smerige lucht op de kamers. vloerbedekking in het hotel kapot en versleten. ontbijt was een grote aanfluiting, smerige koffie en amper keuze uit beleg, nog geen plakje kaas of vleesbeleg. sanitair was erg smerig. alle deuren, inclusief nooduitgangen, stonden wagenwijd open, lekker veilig ook. al met al een hotel waar ik nog niet gratis naar toe zou willen.

Vies en stinkt

Avis-klantbeoordeling 1.0/5

S. Gezinnen - 29/07/2019 ALL bevestigde berichten

We zijn wel vriendelijk ontvangen maar de hygiene van het hotel is echt ver te zoeken. Hotel kamer zit vol spinnen webben, wasbak is geel uitgeslagen, kamer ruikt naar rook, dekken met brandgaten erin, mattras was keihard waardoor ik hele nacht pijn had in mijn rug, deur die niet open ging als je code in toetste dus moest telkens vragen om onze deur te openen. De douche op de gang was heel erg vies. Grijze prut in de hoeken, douche put was open en water kwam gewoon weer omhoog als je aan douchen was waardoor je in smerig water stond. Spinnen in de douche. Voor ons echt nooit meer!

Waardeloos

Avis-klantbeoordeling 0.5/5

Anneth Stellen - 28/07/2019 ALL bevestigde berichten

Onderweg wordt ik 2x gebeld teveel ik had doorgegeven na 23.00 komen wij aan. Eerste x 22.45 ik zeg wordt na 24.00 en de tweede x 23.50. Het mooiste is ik had online ingecheckt . Toen we er er waren kreeg ik 24.15 de mail met kamer nummer pas. Blij dat we een paar uurtjes kunnen slapen,krijgen we een kamer met een beslapen bed, lege cola water fles ,broodjes los op tafel, raam open en een volle asbak. Toen weer naar de receptie en kregen een andere kamer .

Reservering zou mis zijn gegaan

Avis-klantbeoordeling 2.0/5

Urley Gezinnen - 26/07/2019 ALL bevestigde berichten

We kwamen iets later aan dan gepland door file. Zes kinderen bij ons die doodop waren van de reis. En dan zou er iets mis zijn gegaan bij de reservering. Er waren geen kamers beschikbaar. We moesten maar bij de overkant proberen of er kamers waren. En dat midden in de nacht. Na lang "proberen" van de receptionist waren de kamers opeens wel beschikbaar. Heel toevallig precies de kamers die we hadden geboekt. En heel toevallig stond mijn naam opeens wel in het systeem. Vreemde zaken. Gelukkig konden we wel terecht en was het hotel afgezien van het inchecken prima in orde. Prijs vs precies wat je ervan kan verwachten.

Goed voor een nacht.

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

Peter Stellen - 08/07/2019 ALL bevestigde berichten

Voor een overnachting goed jammer geen handdoeken meer.Beetje verouderd.

Slechte bedden en een rotzooi in de gangen.

Avis-klantbeoordeling 1.5/5

Linus Stellen - 08/07/2019 ALL bevestigde berichten

We zijn zeer ontevreden over de bedden en de algemene hygiëne.

Vies

Avis-klantbeoordeling 1.5/5

Ron Vrienden - 25/06/2019 ALL bevestigde berichten

De kamer rook muf, Op het stapelbed geen laken, Douchewater niet op temperatuur in te stellen en de cabine (afvoer) verstopt, ruimte vies, Toiletten walgelijk vies (zelfs uitwerpselen op de vloer)

Onze meest recente 20 reviews

Onze andere hotels in de buurt

Al onze hotels in chenove