Mercure Hotel Duesseldorf Airport 4 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.0/5 230 beoordelingen

Extras van het hotel

 • 120 moderne kamers

 • Gratis WiFi in het hele hotel

 • Gemakkelijke toegang tot de expoxenters van Düsseldorf en Essen

 • A52, A524 & A3 richting Keulen, Düsseldorf & Essen - 0,5 km van het hotel

 • Zonneterras

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Onze accommodaties

Bij het viersterrenhotel Mercure Düsseldorf Airport kunt u kiezen tussen 'Standard'-kamers met een queensize bed of 2 eenpersoonsbedden en 'Privilege'-kamers met een queensize bed. Voor uitstapjes met het gezin raden we onze gezinskamers aan. We hebben twee kamers voor mindervaliden. Alle 120 kamers hebben gratis WiFi. Eén kind jonger dan 12 jaar mag gratis op de kamer van de ouders verblijven. Ook uw huisdier is welkom (EUR 10 per nacht).

Hotel locatie

Mercure Hotel Duesseldorf Airport

Lintorfer Weg 75
40885 RATINGEN
Duitsland

Gps:51.353234, 6.855739

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Samengevat
Op het terrein
 • Parking
 • Restaurant
 • Wellness
 • Wifi
 • Ontbijt
 • Bar

QUECKE

In ons moderne restaurant Quecke worden internationale specialiteiten geserveerd. Geniet van de gezellige sfeer en ontspan op het zonnige terras. Het restaurant is van 12.00 tot 14.00 geopend voor lunch en van 18.00 tot 22.30 uur voor het diner.

Take advantage of our Flight + Hotel offers

Discover

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.0/5  230 beoordelingen

TripAdvisor score  3.5/5  813 beoordelingen

Goede prijs/kwaliteit verhouding en ondanks dichtbij Dusseldorf Airport rustige omgeving

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Marian Vrienden - ALL bevestigde berichten

Goed hotel voor 1 nacht verblijf vooraf aan vliegen vanaf Dusseldorf Airport. Verder valt er weinig te beleven, omgeving is meer dan rustig.

Geachte Marian H., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure Hotel Duesseldorf Airport erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Wij streven er voortdurend naar om ons hotel zo goed mogelijk te verbeteren voor onze gasten. Wij nemen uw woorden ter harte en danken u voor uw suggesties voor verbetering. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Can B.

Prima hotel

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Annelies Stellen - ALL bevestigde berichten

Goed hotel vriendelijk personeel. Alleen de invalideparkeerplaatsen zijn moeilijk te zien, stonden steeds andere auto’s zonder kaart, daarom wij met speciale invalidekaart konden de auto daar niet kwijt. Wel doorgegeven maar er is niets aan gedaan dat is jammer. Moet opnieuw de afbeelding geverfd worden, is hoog nodig. Waarom zijn de koelkastjes verwijderd, hadden we graag gehad voor koud drinken. Komen graag terug.

Beste mevrouw V., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons en ons hotel te beoordelen. Het spijt ons dat iemand op de gehandicaptenparkeerplaats heeft geparkeerd. U kunt er zeker van zijn dat wij dit intern zullen bespreken en oplossen. Wij streven er voortdurend naar om ons hotel te verbeteren en danken u voor uw feedback. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groeten Can B.

Prima locatie

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Anoniem Alleen - ALL bevestigde berichten

Zeer vriendelijk personeel, goede service.

Sehr geehrter Herr R., wir danken Ihnen vielmals für Ihre Anmerkungen zu Ihrem Aufenthalt im Mercure Hotel Duesseldorf Airport. Über Ihre lobenden Worte freuen wir uns sehr. Ihre positiven Würdigungen werden wir selbstverständlich gerne an die betreffenden Mitarbeiter weiterleiten. Ihre Zufriedenheit ist für unsere Mitarbeiter, die Tag für Tag daran arbeiten, Ihnen einen einwandfreien Service zu bieten, die schönste Belohnung. Wir hoffen, Sie schon bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Mit herzlichen Grüßen M.Chtioui Front Office Manager

Prima locatie veel te hard bed

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

Anoniem Stellen - ALL bevestigde berichten

De locatie was prima ontbijt ook, alleen het bed was kneiter hard alsof je op een betonnenvloer ligt.

Geachte Yulin R., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Mercure Hotel Duesseldorf Airport. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, M. Chtioui Front Office Manager

Prima als begin of einde van airport

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Gerard Stellen - ALL bevestigde berichten

Na aankomst op vliegveld ligt dit hotel op korte afstand. Goede bedden en lekker ontbijt.

Geachte Gerard H., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure Hotel Duesseldorf Airport erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, M. Chtioui Front Office Manager

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

 • 123 beoordelingen 7.1/10 Locatie
 • 198 beoordelingen 5.7/10 Kamer
 • 186 beoordelingen 9/10 Service
 • 14 beoordelingen 2.3/10 Wifi
 • 87 beoordelingen 5.9/10 Netheid
 • 69 beoordelingen 7.4/10 Ontbijt
 • 52 beoordelingen 4.3/10 Eten
 • 36 beoordelingen 5.5/10 Sfeer

Mogelijk gemaakt door Trustyou

Al onze hotels in Ratingen