een verzameling bruisende hotels met een krachtig karakter dat uitdaagt en inspireert.

Een community van innovatie en originaliteit

Sommige mensen kunnen innovatief bezig zijn. Sommige mensen zijn vernieuwers. Binnen onze community hebben we allemaal dezelfde instelling. We streven voortdurend naar vernieuwing. Bij The House of Originals zitten historische hotels, monumenten zelfs - maar dat is niet waarom ze bij ons horen. Ze zien in dat erfgoed alleen niet voldoende is. Echt orginele mensen zijn niet af en toe maar altijd kritisch. We hebben dit sterke karakter Een community die uitdaagt, leert en inspireert. Wij volgen geen trends, wij bepalen ze. Van het nachtleven tot design, kookkunst en mixkunst. Voor elk hotel met dit karakter en de belofte van originaliteit. Welkom in The House of Originals.

ONTDEK THE HOUSE OF ORIGINALS

Zoek een hotel

Zakelijke reizigers met een contract

ONZE NIEUWE HOTELS

Services

  • DE WERELD VAN sbe
  • The House of Originals is onderdeel van sbe's collectie wereldwijde lifestyle-horecamerken, waaronder bekroonde hotels, residenties, spa's, restaurants, lounges, dagclubs en nachtclubs. Betreed een wereld van nieuwe mogelijkheden met een verblijf in een sbe-hotel.

ONTDEK DE WERELD VAN sbe

AL ONZE ZAKELIJKE OPLOSSINGEN

Evenementen en catering

Het verschil zit hem in de details. sbe-Evenementen en Catering organiseert samen met een brede groep cliënten unieke belevenissen via onze wereldwijde verzameling van bekroonde hotels, restaurants, cafés en geroemde cateraars.

sbe-Evenementen en Catering combineert merkintegratie met culinaire innovatie en geavanceerde mixkunst in een samensmelting van onberispelijke service, zorgvuldige inrichting en verleidelijk amusement. Of u nu een besloten diner voor vrienden houdt of een extravagante feestavond, onze evenementenplanners verzorgen alles volledig op maat, zodat uw gasten kunnen genieten van een uniek en onvergetelijk samenzijn. Wij zorgen ervoor dat elk detail tiptop in orde is en u hebt uw handen vrij.

BOEK NU