Hotel Novotel
MIDSCALE ZOVEEL TE BELEVEN BIJ NOVOTEL.
Hotel Novotel
Novotel

ZOVEEL TE BELEVEN BIJ NOVOTEL.

Ontspannen en levendige hotels

Elk Novotel is een bestemming op zich. Gasten kunnen helemaal zichzelf zijn en worden geholpen door ontspannen, vrolijke medewerkers. Ieder hotel heeft een levendige sfeer dankzij het design: mooi, functioneel, modern en tijdloos. Hierdoor is ieder hotel de perfecte plek voor een hapje en drankje, om te werken, te spelen of gewoon te relaxen. Gasten voelen op zich op hun gemak, ongeacht waar ze vandaan komen of met wie ze reizen. Bij Novotel kunnen gasten volop van het leven genieten.

Onze nieuwe hotels

  • Novotel Bangkok Sukhumvit 20

    Het hotel wordt in juni 2016 geopend. Het ligt in het centrum van Sukhumvit, de hypermoderne zaken- en uitgaanswijk in Bangkok, dicht bij vele attracties, BTS en metrostations. Het hotel heeft 244 kamers, incl. Familie en Executive suites, een Executive C lub Lounge (opent medio 2016) en gratis WiFi. Restaurants onder meer de eerste Gourmet Bar en Food Exchange in Thailand. Faciliteiten voor vergaderingen en evenementen, landschapszwembad, fitness en kinderclub. Bar op het dak en spa (opent medio 2016).

  • Novotel London Canary Wharf

    Novotel London Canary Wharf is een nieuw elegant hotel met 39 verdiepingen, op korte loopafstand van metrostation Canary Wharf. Het hotel ligt in de iconische commerciële wijk en de belangrijkste toeristische attracties zijn gemakkelijk bereikbaar. Het ho tel beschikt over een modern restaurant, een bar en een dakterras met een uitzicht van 360° op de skyline van Londen. 9 volledig uitgeruste vergaderruimten, gratis WiFi, modern fitnesscentrum en een zwembad. Ideaal voor zakenreizigers en vakantiegangers.

  • Novotel RJ Praia de Botafogo

    Novotel RJ Praia de Botafogo is goed gelegen in de prachtige stad en biedt een prachtig, adembenemend uitzicht en moderne faciliteiten voor je overnachting. De kamers zijn comfortabel, hebben airconditioning en WiFi. Opties voor alleenstaanden en kantoorgebruik. Dit hotel aan het strand van Botafogo heeft ook een restaurant, evenementenzaal, zakencentrum, schoonheidssalon, sauna en ruimte voor kinderen. Je huisdier is welkom tegen een toeslag.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.