En exceptionell plats att hitta sig själv.

Ett varumärke som överträffar alla förväntningar

Utgångspunkten för Mantis är en önskan om att se människa och natur samexistera i harmoni under vår livstid. Vi är passionerat intresserade av att bevara miljön och erbjuder exceptionella hotell och miljövänliga tillflyktsorter på fjärran resmål som väcker liv i själen och tanken. Varje Mantis-hotell konstrueras med fullkomlig respekt för omgivningen. Vi försöker fira omnejden, samhället och kulturen omkring dem. Alla Mantis hotell är unika och försöker gjuta liv i platsens egenart och själ.
Mantis har över 20 års erfarenhet av att bygga och sköta hotell och marknadsföring, och vårt varumärke har blivit synonymt med kvalitet och förträfflighet.

De flesta av Mantis resmål, stora och komplexa som små och intima, är belägna bortom de vanliga resmålen och befinner sig i kulturella hörn och naturliga vallfartsorter. Vi ömmar om samtiden för en bättre morgondag och kan transportera våra gäster i varmluftsballonger över savannen i Afrika eller till en palatsliknande bungalow vid kusten.

Vi tror att koncernens tillväxt och goda rykte på marknaden bygger på att vi tillstår och respekterar miljön. Mantis är faktiskt en förkortning:
Man and nature together is sustainable.

Vår vagga står i Afrika.

Hitta ditt hotell

VÅRA DESTINATIONER

UPPTÄCK VÅRA MARKEN