Een geheime plek voor insiders

Een geheime plek voor insiders

Hyde Hotels, Resorts & Residences zijn van nature afgestemd op de wensen van insiders; hun interesses, ambities en smaken. Deze gloednieuwe vorm van gastvrijheid stoelt op ontdekkingsdrang, de fantasie van het nachtleven en de avonturen van verbinding. Hyde is meer dan een merk, het is een manier van denken. Hyde Hotels is een cultmerk dat zijn deuren opent en zijn volgers uitnodigt met een nieuwe vorm van gastvrijheid. Het is een brede uitnodiging, niet alleen gericht aan mensen die de club echt hebben bezocht, maar ook aan hen die erover gehoord, gelezen of gedroomd hebben.

Ontdek Hyde

Zoek een hotel

Zakelijke reizigers met een contract

ONZE NIEUWE HOTELS

Services

  • DE WERELD VAN sbe
  • Hyde is onderdeel van sbe's collectie wereldwijde lifestyle-horecamerken, waaronder bekroonde hotels, residenties, spa's, restaurants, lounges, dagclubs en nachtclubs. Betreed een wereld van nieuwe mogelijkheden met een verblijf in een sbe-hotel.

ONTDEK DE WERELD VAN sbe

AL ONZE ZAKELIJKE OPLOSSINGEN

Evenementen en catering

Het verschil zit hem in de details. sbe-Evenementen en Catering organiseert samen met een brede groep cliënten unieke belevenissen via onze wereldwijde verzameling van bekroonde hotels, restaurants, cafés en geroemde cateraars.

sbe-Evenementen en Catering combineert merkintegratie met culinaire innovatie en geavanceerde mixkunst in een samensmelting van onberispelijke service, zorgvuldige inrichting en verleidelijk amusement. Of u nu een besloten diner voor vrienden houdt of een extravagante feestavond, onze evenementenplanners verzorgen alles volledig op maat, zodat uw gasten kunnen genieten van een uniek en onvergetelijk samenzijn. Wij zorgen ervoor dat elk detail tiptop in orde is en u hebt uw handen vrij.

BOEK NU