Ontdek de vrijheid van alleen reizen

Specificeer uw reis

Als u alleen op reis gaat, ervaart u totale vrijheid: geen eisen, niet rekening houden met anderen, geen verwachtingen. Enkel u en uw omgeving. Verken Europa en leer uzelf beter kennen. Overal waar u heen wilt gaan, staan Accor-hotels voor u klaar.

Dit bijzondere continent is rijk aan geschiedenis, cultuur, nieuwe belevenissen en prachtige landschappen. Vrijwel overal zijn er biertours en wijnproeverijen, kookworkshops en concerten. 

Bij Accor-hotels kunt u een ontspannend spaweekend boeken in Bregenz of Budapest, u onderdompelen in de ongedwongen elegantie van Wenen, Warschau of Luxemburg, of een trip vol museums, cafés en bars plannen in Londen, Amsterdam of Berlijn. Het draait om u.

De wereld is vol vrienden om te ontmoeten en favoriete plekken om te ontdekken. Ontdek Europa én uzelf vanuit een comfortabel en gastvrij Accor-hotel. Boek nu en kijk uit naar een avontuur dat begint met een verwelkomende glimlach.

Wien auf den zweiten

Wenen

Wenen is de stad van muziek, statige gebouwen, schnitzels, strudel en gastvrijheid, en dus gemaakt voor een solocitytrip. Volg een voorstelling van de Weense Staatsopera, struin over de boulevards en geniet op een toplocatie van koffie met gebak.

Reserveren
Autumn in Budapest

Boedapest

De warmwaterbronnen van Budapest borrelen omhoog in het Széchenyibad, een betoverende plek voor wellness. Struin langs de oevers van de Donau en naar de Burchtheuvel voor prachtige uitzichten, museums en foto's. Het Flippermúzeum is ook een aanrader.

Reserveren
Berlin Oberbaumbrück

Berlijn

Het trendy Berlijn biedt talloze ervaringen. De cultuur van de stad blijkt uit de indrukwekkende galerieën, spannende straatkunst, de verhalen en de geschiedenis. Ontdek de schatten van deze moderne stad te voet, op de fiets of met een e-scooter.

Reserveren
Amsterdam

Amsterdam 

Niks leukers dan in je eentje Amsterdam verkennen. Haal een koffie en vaar over de grachten. Dwaal naar het Rijksmuseum en kijk binnen bij de eigenzinnige museums onderweg. Trakteer uzelf op iets bijzonders uit een van de boetiekjes in de Negen Straatjes.

Reserveren

Luxemburg

Het kleine Luxemburg kent heel fotogenieke plekken. Geniet van de uitzichten op het oude centrum vanaf de vestingmuur en bezoek het MUDAM voor unieke moderne kunst. Ga 's avonds naar de brasserie van de Mousel-brouwerij voor een vriendelijke ontvangst.

Reserveren
Warszawa Hotele

Warschau

Leer pierogi (knoedels) maken of ga op een biertour, luister naar een Chopin-concert in het Koninklijk Paleis en volg de Koninklijke Route. Leer de moderne kant van Warschau kennen tijdens een straatkunsttour of een bezoek aan het Neon Museum in Praga.

Reserveren
London Notting Hill

Londen

Londen is het kloppende hart van het VK. Bezoek de topmuseums en -galerieën, maar ontdek ook verborgen schatten: brunch in het café van het TATE Modern, gebruik de Walking Tube Map en geniet van een gratis middagconcert in de St Martin-in-the-Fields.

Reserveren

Bregenz

Bregenz aan het Bodenmeer is een magische plek vol prachtige uitzichten op water en bergen. Maak een cruise op het meer of vul de dag met het ontdekken van de cafés, taartenwinkels en bars, waar u lokale vleeswaren, kazen, wijnen en bieren kunt proeven.

Reserveren

Waarom reservern op all.accor.com