Het is weer tijd voor avontuur

Specificeer uw reis

Uw oudste vrienden om u heen hebben, is een van de mooiste dingen in het leven. En nu kunt u weer gezellig samen op pad gaan. Denk eens aan al die uren die u weer samen lachend, pratend en ontspannend kunt doorbrengen.  

De wereld ligt aan uw voeten. Het is dus tijd om plannen te maken. 

Tijdens uw verblijf bij Accor-hotels hoeft u zich nergens zorgen om te maken. U kunt een superschoon welkom verwachten dankzij de strenge #ALLSAFE-hygiëneprotocollen. We houden alles spic en span gedurende uw hele verblijf.  

Europa wacht: ga op een wijnproeverij in Wenen, ontspan samen in de spa's van Bregenz en Budapest, ontdek hoe geschiedenis en de toekomst samenkomen in Berlijn en verken de fascinerende museums van Londen, Moskou en Amsterdam. 

Het avontuur lonkt, en Accor-hotels staan voor u klaar. Boek nu.

Wien auf den zweiten

Wenen

Wenen, de stad van muziek en statige gebouwen, is perfect voor een citytrip. Boek een avondje uit bij de Weense Staatsopera of struin over de indrukwekkende boulevards, waar u kunt bijkomen onder het genot van een biertje, wijntje of koffie met taart.

Reserveren

Brussel

Brussel is een gastvrije stad met een overdaad aan wafels, friet en chocola. Geniet tijdens uw bezoek van heerlijk eten en drinken en verken de schitterende museums en kunstgalerieën. Op het Atomium hebt u een prachtig uitzicht op de stad.

Reserveren
Budapest

Budapest 

In Budapest borrelen de warmwaterbronnen naar de oppervlakte. Het Széchenyibad is dan ook een must. Zin in echt even iets anders? Herbeleef uw jeugd in het Flippermúzeum, een verhelderend eerbetoon aan flipperkasten en vroege arcadespellen.

Reserveren

Amsterdam

Het fotogenieke Amsterdam bruist dankzij de vele winkels, uitstekende restaurants en talloze tulpen — onmisbaar op uw groepsfoto. Een bezoek aan deze stad is niet compleet zonder een grachtentocht en een fietstocht langs de molens.

Reserveren

Luxemburg

Houd uw camera bij de hand in Luxemburg om plaatjes te schieten van de oude stad gezien vanaf de vestingmuur, de oude vestingwerken en het groen dat de stad omringt. Vergaap u aan de moderne kunst in het MUDAM en ontspan 's avonds in de Mousel-brouwerij.

Reserveren
Hotele w Warszawie

Warschau

Kijk mensen vanuit een café in het populaire Praga en verken de fascinerende geschiedenis van Warschau. Maak een wandeling over de Powązki-begraafplaats, bekijk de fresco's in de Sint-Annakerk en verken de schilderachtige paleizen en tuinen.

Reserveren

Londen 

Londen is het kloppende hart van het VK. Proef van verschillende keukens in de internationale restaurants. Boek een onvergetelijke avond in een theater van wereldklasse en brunch met champagne met uitzicht op het TATE Modern.

Reserveren

Waarom reservern op all.accor.com